Πίσω από τις εικόνες – Τι πραγματικά είναι;

Είναι ένας οδηγός γρήγορης εκμάθησης που δημιουργήθηκε για αρχάριους στη φωτογραφία, μπορεί όμως να βοηθήσει και τους λίγο πιο προχωρημένους. Αποτελείται από ένα βιβλίο 55 σελίδων. Σύντομα θα είναι διαθέσιμος και με την μορφή εκπαιδευτικού video.

Ακολουθώντας πέντε απλά βήματα, θα μπορείτε να δημιουργείτε όμορφες και σωστές φωτογραφίες με οποιοδήποτε μέσο έχετε στη διάθεσή σας (φωτογραφική μηχανή, κινητό τηλέφωνο, tablet, action cam).

Μακρυά από την κουραστική θεωρία, με έμφαση στην πρακτική τα δύσκολα γίνονται απλά.

Για να μπορείτε να κρατάτε τις αναμνήσεις σας ζωντανές…ή να ανταπεξέρχεσθε στις ανάγκες της εργασίας σας.

Στην σημερινή εποχή των social media και της ταχύτητας στην ενημέρωση, η εικόνα είναι το πιο δυνατό επικοινωνιακό μέσο. Αυτοί που έχουν τη γνώση θα είναι οι επιτυχημένοι. Μείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας!

Η φράση «μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις», αποτελεί εξέλιξη της αρχαίας κινέζικης παροιμίας που λέει: «Να ακούσεις για κάτι 100 φορές, δεν είναι πιο πειστικό από το να το δεις μπροστά σου έστω και μία». Η έμπνευση ανήκει στον αμερικανό διαφημιστή Arthur Brisbane του Syracuse Advertising Men’s Club, ο οποίος την χρησημοποίησε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 1911. Λόγω της κινεζικής προέλευσης, πολλοί ατεκμηρίωτα την αποδίδουν στον ίδιο τον Κομφούκιο…

Κάνετε την εγγραφή σας στο Blog μας δίνοντας μόνο το email σας για να λαμβάνετε κάθε νέο άρθρο την ώρα που δημοσιεύεται κάνοντας κλικ εδώ.

– Η αναπαραγωγή, δημοσίευση, τροποποίηση, ή εκμετάλευση των φωτογραφιών, video, κειμένων και λογότυπων που περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστότοπο για οποιαδήποτε χρήση προσωπική ή εμπορική χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια, απαγορεύται αυστηρά βάσει του Νόμου 2121/93 (όπως έχει τροποποιηθεί μέχρι σήμερα) και των διεθνών συμβάσεων περί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.